Her Gün Steam'den Bedava Oyun Alma


Herkese selamlar . Bu yazımızda Steam'den nasıl paralı oyunları ücretsiz bir şekilde alabileceğinizden bahsedeceğim . Bu oyunlar bağımsız yapımcıların yapmış olduğu oyunlar ve nadiren de olsa hepimiz tarafından bilinen oyunlar . 

Game Of Thrones Episode 2 Türkçe Yama %100

Game of Thrones Telltale Games'in 2.bölümü için yapılmış %100 Türkçe çeviridir . Menülerden alt yazılara kadar her metin Türkçeleştirilmiştir . 
İyi oyunlar . 

Spec Ops: The Line – Türkçe Yama %100

Spec Ops : The Line oyununu %100 olarak Türkçe diline çevirmeye yarayan yama paketidir . Menülerden alt yazılara kadar bütün metinler Türkçeye çevrilmiş durumda . İyi oyunlar .

CsGo Bet Oynamadan Günlük Bedava Skin Kazanma (En Az 5TL )

Herkese selamlar . Bu gün Csgo skinleri için bet oynamadan , ya da herhangi bir kayıp riski olmadan nasıl skin kasabileceğinizi anlatacağım . Bildiğiniz gibi bu tür birçok site var . Ama çoğunda bet oynama , depozit yatırma , ya da en az 1$ lık item çekme gibi sınırlamalar var . Biraz sonra bahsedeceğim sitede ise bunların herhangi birine gerek olmadan skin alabileceksiniz . Hadi başlayalım .

Game of Thrones Telltale Games - Episode 1 %100 Türkçe Yama

Game of Thrones Telltale Games için hazırlanmış %100 Türkçe yamadır . Alt yazılardan kitabeye kadar tamamıyla Türkçeye çevrilmiştir . Oyun sizin tercihleriniz üzerine şekillenmektedir . 
İyi Oyunlar .

Tomb Raider %100 Türkçe Yama İndir

2013 yılında çıkmış olan Tomb Raider için yapılmış %100 Türkçe çeviridir . Giriş ekranından alt yazılara kadar her türlü metin türkçeleşmektedir . Yamada özel karakter desteği yoktur ( ş , ö gibi ) .
İyi Oyunlar

CsGo Günlük Bedava Skin Kazanma (En Az 5TL) (Bet Oynamak Yok!!)

Herkese merhabalar . Bugün depozitsiz , para yatırmadan , bet oynamadan nasıl Cs:Go'da skin kasabileceğinizi anlatacağım .