Cs 1.6 Amx Silah Kodları


1. Tabancalar


1-1 Glock18--> glock - 11
1-2 H&K USP .45 Tactical--> usp - 12
1-3 SIG --> p228 - 13
1-4 Desert Eagle .50AE--> deagle - 14
1-5 FN Five-Seven--> fiveseven ( counter teröristler icin )
1-5 Dual Beretta 96G Elite--> elites ( Teröristler icin ) 

Cs 1.6 Awp Crosshair Plugini {Modelsiz}

Cs 1.6da dürbünlü silahların ucuna crosshair eklemenizi sağlar.Servere giren oyuncular ekstra model vb. birşey indirmek zorunda değiiler.Bu eklenti ile Awp , Scout ve OtoAwp lere imleç ekleyebilirsiniz.
İYİ OYUNLAR

Cs 1.6 Hulk Modu v2 Plugini Ve Hulk Modeli İndir

Cs 1.6da Hulka dönüşmeniz amacıyla kodlanmış bir eklentidir.NotronAbi tarafından v1.0 sıfırın tanıtılmasıyla yaygınlaşmıştır.Şimdi ise tamamen farklı v2 ile karşımızda.

Mount & Blade Warband Osmanlı Senaryosu V2.5 İndir


Mound Blade Warban için tasarlanan en iyi modlardan bir tanesi diyebiliriz.Ana teması Fatih Sultan Mehmed zamanındaki Osmanlı ve Balkanlar , Anadolu , Orta Doğu , Kırım'da hüküm süren devletler üzerine oluşturulmuştır. Mod yerli yapımdır ve  %100 TÜRKÇEDİR.

Cs 1.6 Silah İnceleme Plugini + Modeller


Cs 1.6 Cs:Go mod için yapılmış bir eklentidir. Amaç "f" tuşuana basıldığı zaman Cs:Godaki gibi silahı incelemektir.Online serverlar içindir. Ve kurmak için Weapon Replacements eklentisi gereklidir.

GTA San Andreas Hot Coffee Mod İndir


Kesin GTA San Andreas'ın bu modunu duymuşsunuzdur. GTA San Andreas Hot Coffee açık seçik içeriğin kilidini açmanıza ve GTA San Andreas'da kız arkadaşlarınızla interaktif seks oyunlarına izin veren bir moddur. 

Cs 1.6 Silah Çekme Animasyonunu Kaldırma (HLTV MODELS)


Bu model dosyaları Cs 1.6 da silah çekme animasyonlarını kaldırır. Yani silaha geçiş yaptığınız an silah elinize gelir. Modeller default modellerdir. İlk mermi atış süresini hızlandırmaz. Tamamem estetik ve dikkat amaçlıdır.

Cs 1.6 Awp Croshair Ekleme


Bu dosyalar sayesinde awp ve scout silahlarının namlularında crosshair oluşacak. Bu sayede NoScope atmanız ya da ZoomShot yapmanız daha kolay olacak.Bizzat denendi ve oyundan atma ya da güvenlik duvarına takılma gibi bir sorunu yoktur.

SMA DOSYALARINI AMXXE ÇEVİRME SİTELERİ

Plugin editlemek için indirdiğiniz sma dosyalarını kurmak için amxx e çevirmemiz gerekiyor. Ee bazı siteler bizi programlarla uğraştırmadan online olarak dosyalarımızı çevirmemizi sağlıyor . İşte o siteler:

MOUNT & BLADE 1.011 STAR WARS : Conquest MODU İNDİR

Mound & Blade 1.011 sürümü için çıkarılmış en başarılı modlardan bir tanesidir. Diğer modlardan farklı olaraka sizi geçmişe değil geleceğe götürmeyi esas almıştır. Harita baştan aşşağı değiştirilmiştir. Atlar yerine uçar araçlar demir kılıçlar yerine ışın kılıçları oklar yerine ise silahlar kurulmuştur.

CS 1.6 CFG KODLARI AÇIKLAMALI (KENDİ CFGNİ YAP)

Orjinal Bind (Tuş) Ayarları [Duck + Bunny] -- İlk Olarak Bind ayarlarınızı koymanızı öneririm : 

unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "SPACE" "+jump"

GTA Sanandreas %100 Türkçe Yama İndir


Gta Sanandreas, Rockstar North firması tarafından 2004 senesinde piyasaya sürülen, yediden yetmişe herkesin zevkle oynadığı bir macera oyunudur. Ülkemizde de geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir. Bu makalemizde gta sanandreas’in Türkçe yamasını sunuyoruz. İçeriği %100 Türkçe olan yamamızda menüler, görevler ve alt yazılar tamamıyla Türkçeleştirilmiştir. Türkçe karakterlerin tümü desteklenmektedir ve oyuna herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır.

CS 1.6 KIRMIZI VE MAVİ OYUNCU MODELİ

CS 1.6 da pro oyuncular için yapılmış player modelleridir.Tler kırmızı Ct ler ise mavi olarak görülür.Her iki takımın kafaları ise HS atmayı kolaylaştırmak için yeşil renktedir.

Counter Strike 1.6 Edgar Cfg İndir

CS 1.6 için yazılmış en güzel cfglerden birisidir.Cfgnin içinde atanmış silah kısayol tuşları bulunmaktadır. Örneğin o ya basarak m4a1/ak47-yelek-bomba gibi kombinasyonlar içerir.

Gta Vice City : TÜRK City Yaması


GTA Vice City oyunu  yıllara meydan okumuş ve hala oynanmakta olan  güzel bir oyundur. GTA Vice City ‘nin çıkması ile bilgisayar dünyasında oyun sektörüde yeni bir oyun anlayışı çıkmış ve bu oyun altında kalmayacak oyunlar çıkmaya başlamıştır.  GTA Türk Türkiye’de de  herkes taradından oynanmaktadır fakat oyun Dünya’nın kabul etmiş olduğu  ingilizce dilinde yapıldığı için  oyunu oynarken oyunun detaylarını anlayamıyoruz.
GTA Vice City Türk paketini yükleyerek  hem oyunun arayüzün Türkçeleştirmiş olacaksınız hemde oyun içerisindeki  uyarılar konuşmalar Türkçe olmuş olacaktır. 


CS 1.6 AMX ADMİN VE SLOT KOMUTLARI

CS 1.6 Türkçe Dil Paketi İndir


Counter-Strike 1.6 oyununu türkçe diline çeviren dil paketidir. Bu paket ile oyun daha anlaşılabilir hale gelicektir.

CS 1.6 BOT PAKETİ İNDİR

Counter-Strike 1.6 için tasarlanmış olan bot paketidir.Oyunu multiplayer moduna gerek duymadan oynamanızı sağlar.